Payment and cancellation

Payment and cancellation

Όροι Και Τρόποι Πληρωμής

Σεμινάρια
Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας στα σεμινάρια της Greece Lean Six Sigma θα πρέπει να έχει καταβληθεί ολόκληρη η αξία του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει, με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής, το αργότερο μέχρι 10 μέρες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Τρόποι Πληρωμής
Η Greece Lean Six Sigma κάνει ακόμα πιο εύκολο τον τρόπο πληρωμής για τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια, δίνοντας σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους, ώστε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

  • Κατάθεση με τραπεζικό Λογαριασμό
  • Ηλεκτρονική πληρωμή με τη δυνατότητα τριών δόσεων (3) μέσω Alpha Bank e-Commerce Re-direct
    • Η υπηρεσία υποστηρίζει πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές & προπληρωμένες κάρτες:
      • American Express
      • Visa, Visa Electron
      • MasterCard
      • Maestro
      • Diners
    • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
    • Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
    • Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.
  • Paypal

Εκπτωτική πολιτική

Παρέχονται οι ειδικές εκπτώσεις:

  • early bird, σε AΜΕΑ, άνεργους, φοιτητές, πολύτεκνους και μέλη πολύτεκνης οικογένειας (4+), ή σε Ομαδικές εγγραφές ( 3+)

Για τη χορήγηση των εκπτώσεων απαιτείται η προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών κατά την εγγραφή. Οι εκπτώσεις δεν είναι συναθροιστικές.

Πολιτική Ακύρωσης
Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου με υπαιτιότητα της Greece Lean Six Sigma, το ποσό επιστρέφεται εις ολόκληρο.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης ή/και μετάθεσης του χρόνου διεξαγωγής κάποιου σεμιναρίου. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) και η συμμετοχή τους θα μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία διεξαγωγής. Στην περίπτωση που οι συμμετέχοντες αδυνατούν να παραστούν, θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία, ώστε είτε να τους επιστραφεί το ποσό των διδάκτρων, είτε να μεταθέσουν την συμμετοχή τους σε μεταγενέστερο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, πέραν της επιστροφής των διδάκτρων η  Εταιρεία δεν έχει καμία περαιτέρω υποχρέωση αποζημίωσης του εκπαιδευομένου.
Σε περίπτωση ακύρωσης με υπαιτιότητα του συμμετέχοντα, σε διάστημα δεκατεσάρων (14) ημερών πριν την έναρξη του σεμιναρίου, το ποσό επιστρέφεται εις ολόκληρο, ενώ σε διάστημα πέντε (5) ημερών πριν την έναρξη του σεμιναρίου, το ποσό επιστρέφεται κατά το ήμισυ (50%).
Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας, παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλετε την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει.

Πριν από κάθε συναλλαγή με την εταιρεία ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΣΟΛΙΔΟΥ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με έδρα Eυμένους 4, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54250, Θεσ/νίκη ο καταναλωτής οφείλει να αποδεχτεί τους όρους και προϋποθέσεις στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση  σύμφωνα με το Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει.

Ο Συμμετέχων έλαβε γνώση των ανωτέρω όρων και συμφωνεί ανεπιφύλακτα.

en_USEnglish
Skip to content