Δωρεαν Lean Masterclass

LEAN MASTERCLASS

Μία σειρά 8 διαλέξεων που σας εισάγει στην φιλοσοφία της Λιτής διαχείρισης

Το μάθημα MasterClass για το EU-Japan Centre χωρίζεται σε διαλέξεις, από τον καθηγητή Richard Keegan, με επίκεντρο το motto «Getting things done». Η σειρά καταγράφηκε σε ακροατήριο που αποτελείται κυρίως από πρώην συμμετέχοντες στις δραστηριότητες του Κέντρου WCM και Lean in Europe. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ο Σύμβουλος των δραστηριοτήτων WCM και Lean στην Ευρώπη, ο Richard είναι βοηθός καθηγητής στο σχολείο Trinity College του Δουβλίνου, όπου η σειρά γυρίστηκε στις 23 και 24 Μαΐου 2016. Μέχρι τη συνταξιοδότησή του τον Οκτώβριο του 2018 , ήταν επίσης ο Διευθυντής του Τμήματος Ανταγωνιστικότητας στην Enterprise Ireland.

Δωρεάν αντίγραφα του υλικού διαλέξεων και 3 βιβλία που σχετίζονται με τον Richard (“Becoming Lean”, “Becoming a Lean Service Business” και “The Five Rings”) είναι διαθέσιμα συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα.

Ο τίτλος των διαθέσιμων διαλέξεων παρέχεται με έντονα γράμματα. Για να δείτε μια διάλεξη, απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο. Για να το κατεβάσετε, κάντε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και επιλέξτε “Αποθήκευση συνδέσμου ως …”.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε τις διαλέξεις:

  1. Principles, Rules, Tools of Lean
  2. The Five Rings Concept
  3. Principles of Benchmarking – Real Facts & Real Data
  4. Five Key Questions for Driving Lean Implementation
  5. Lean in a Service Environment
  6. Lean Innovation
  7. Teams and Team Building – People Make the Difference
  8. Practical Simple Tools

Πηγή

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.
error: Content is protected !!