Για μία ακόμα φορά η BOUSSIAS πρωτοπορεί και παρουσιάζει τα καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα βραβεία “DevOps & Agile Awards 2024”.

Τα “DevOps & Agile Awards 2024” διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν και να προωθήσουν την υιοθέτηση και υλοποίηση κουλτούρας συνεχούς βελτίωσης και ευέλικτης ανάπτυξης στα ελληνικά εταιρικά περιβάλλοντα.

Γιορτάζουμε τις επιτυχημένες προσπάθειες υλοποίησης, βραβεύουμε τις καινοτόμες και επιτυχημένες πρωτοβουλίες στους τομείς DevOps και Agile.

Τα υποψήφια έργα αξιολογούνται από μία κριτική επιτροπή με ποικιλόμορφη σύνθεση διακεκριμένων ακαδημαϊκών και έμπειρων επαγγελματιών με πολυετή εξειδίκευση στους τομείς DevOps & Agile.

Η ενδελεχής γνώση για τις τάσεις και την εξέλιξη του κλάδου, η πρακτική εμπειρία και η εξοικείωση των μελών της επιτροπής, υπό την καθοδήγηση του εξέχοντος Προέδρου Δρ. Πάνο Φιτσιλή, Καθηγητή του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διασφαλίζει την αναγνώριση της αριστείας και της καινοτομίας στο δυναμικό πεδίο αυτής της σύγχρονης επιχειρηματικής κουλτούρας μέσω ενός εξονυχιστικού και αμερόληπτου διαδικαστικού ελέγχου.

Γνωρίστε την Επιτροπή Αξιολόγησης:

Δημήτρης Αϊβάτογλου, Δημήτρης Δημητρέλος, Χριστίνα Τριανταλή, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, Διονύσης Τσούμας, Ελένη Μιχαλετού, Γιώργος Πολίτης, Γεώργιος Διαμαντόπουλος, Γωγώ Λαμπροπούλου, Χάρης Αντωνόπουλος, Κατερίνα Τσουπινάκη, Κώστας Σαΐδης, Κρικόρ Μαρουκιάν, Μάκης Ασημίδης, Μιχάλης Μωραΐτης, Μιχαήλ Παπαμιχαήλ, Νίκος Λουδάρος, Νικήτας Δεσποτίδης, Νίκος Σκαρμέας, Σάκης Λαδόπουλος, Στέλλα Βαρβαρίγου, Τάσος Αλέφαντος, Θεοφάνης Γιώτης, Θωμάς Βαρσαμίδης, Βασίλης Γερογιάννης, Βικτώρια Τσολίδου, Γιάννης Κανελλόπουλος

Μάθετε περισσότερα για την Επιτροπή: https://www.devopsagileawards.gr/judges/

Είστε έτοιμοι να ξεχωρίσετε;

Μάθετε περισσότερα για τα βραβεία: https://www.devopsagileawards.gr

📆 Υποβολή υποψηφιοτήτων έως 15 Μαρτίου 2024  

   

Κατεβάστε τους όρους συμμετοχής: https://www.devopsagileawards.gr/#download-entry-guidelines 

——————————-  

Οι Πυλώνες Βράβευσης  

1. Best in DevOps & Agile per Industry 

2. Best Project 

3. Best Use of Technology / Methodologies / Services

4. Best in DevOps & Agile – Sustainability & Culture

Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες: https://www.devopsagileawards.gr/award-categories/ 

Οι Μεγάλες Διακρίσεις

Στα DevOps & Agile Awards θα αναδειχθούν οι κορυφαίες συμμετοχές ανά πυλώνα με τον τίτλο Platinum, ενώ θα απονεμηθούν επίσης οι τίτλοι DevOps / Agile Team of the Year και DevOps / Agile Service Provider of the Year τιμώντας αντίστοιχα την εξαιρετική συνεισφορά της ομάδας που συνολικά έχει επιδείξει ασυναγώνιστη συνεργασία, καινοτομία και αποτελεσματικότητα στην υλοποίηση των μεθοδολογιών DevOps / Agile και το αρτιότερο εργαλείο ή τον πιο ασυναγώνιστο πάροχο υπηρεσιών που ξεχωρίζει συνολικά στον χώρο συνεισφέροντας με καινοτόμες λύσεις.   

The Platinum Award  

DevOps / Agile Team of the Year

DevOps / Agile Service Provider of the Year

Δηλώστε υποψηφιότητα: https://www.devopsagileawards.gr/register/ 

en_USEnglish
Skip to content