Οι υπηρεσίες μας

 

Ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση

Ακούμε τις ανάγκες σας και δημιουργούμε σεμινάρια που αγκαλιάζουν το εκπαιδευτικό όραμα της εταιρείας σας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα που εμπνέουν και ενδυναμώνουν το ανθρώπινο δυναμικό.

Η θεματολογία κάθε σεμιναρίου προκύπτει κατόπιν ανάλυσης των δεδομένων και είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των συμμετεχόντων και της επιχείρησής σας.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη διαμόρφωση ενός θετικού και παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος, που ενισχύει την επαγγελματική και προσωπική ευημερία.

Διαμόρφωση εκπαιδευτικού υλικού

Δημιουργούμε αξιόπιστα και μοντέρνα εκπαιδευτικά εγχειρίδια σε θέματα ανάπτυξης επιχειρησιακών δεξιοτήτων σχετικές με την εξειδίκευση μας προς εσωτερική χρήση εταιρειών.

Το εκπαιδευτικό υλικό μας είναι εναρμονισμένο με τις αρχές της σύγχρονης εκπαίδευσης ενηλίκων. Πέρα από τη σχετική θεωρία, περιλαμβάνει διαδραστικές ασκήσεις, μελέτες περίπτωσης, πίνακες και λοιπά εκπαιδευτικά βοηθήματα που εξατομικεύουν την εμπειρία της μάθησης, και ταυτόχρονα την ενισχύουν.

Ο σχεδιασμός εκπαιδευτικού υλικού προσφέρεται ως ανεξάρτηση υπηρεσία ή ως συμπληρωματική της Εκπαίδευσης.

Ανοιχτά σεμινάρια

 

 

 

 

 

Η Greece Lean Six Sigma σε συνεργασία με μεγάλους φορείς διοργανώνει κάθε ακαδημαϊκό έτος περιορισμένο αριθμό ανοιχτών σεμιναρίων. Στα εκπαιδευτικά προγράμματα αυτής της κατηγορίας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους στις σχετικές θεματολογίες. Δημιουργουμε πρωτότυπα και ευχάριστα σεμινάρια που θα σας ενδυναμώσουν και θα σας μείνουν αξέχαστα!

Εξ αποστάσεως σεμινάρια

 

 

 

 

 

 

Παρέχουμε μέσω εναλλακτικών και ευέλικτων σύστηματων εκπαίδευσης προγράμματα κατάρτισης αντιστοίχου επιπέδου. Ως πιστοποιημένοι Moodle Course Creators έχουμε σχεδιάσει πρωτότυπα διαδραστικά εξ αποστάσεως προγράμματα με ευέλικτη δομή με στόχο την πολυμορφική εκπαίδευση.

Συμβουλευτική εκπαίδευσης και υλοποίησης έργων

 

Καθοδήγηση υλοποίησης έργων

 
Προσφέρουμε υπηρεσίες καθοδήγησης, ενδυνάμωσης και επιχειρηματικής υποστήριξης  
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@greeceleansixsigma.gr
en_USEnglish