Η τυχερή του διαγωνισμού (το όνομα κοινοποιείται μετά από συγκατάθεση της) είναι η κυρία Παναγιώτα Ι. Συγχαρητήρια!

—————————————————————————————————————————————————————————–

Ο τυχερός θα επιλεγεί μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να μπεις στην κλήρωση, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

◼️ Like στη σελίδα μας στο facebook

◼️ Follow στη σελίδα μας στο Instagram

Καλή επιτυχία!

Ο εκπαιδευόμενος που θα κληρωθεί θα ενημερωθεί μέσω email από τη Γραμματεία του Προγράμματος. Η έναρξη μαθημάτων για τον τρέχοντα κύκλο σπουδών έχει οριστεί για τις 29/09/2019 και μπορείτε να δείτε το σύνολο των προσφερόμενων προγραμμάτων στην ιστοσελίδα https://www.greeceleansixsigma.gr/events/

Πληροφορίες για τη δομή και το περιεχόμενο του εξ αποστάσεως Προγράμματος «Lean Six Sigma Yellow Belt» μπορείτε να βρείτε εδώ

Αναφορικά με τη διαδικασία της κλήρωσης, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η κλήρωση θα γίνει ζωντανά (live) την Πέμπτη 01/08/2019 στις 16.30 μ.μ.

Στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος που κληρωθεί να συμμετάσχει δεν πληρεί τις προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Πρόγραμμα, βάσει των σχετικών δικαιολογητικών που θα κληθεί να προσκομίσει ή δεν τα προσκομίσει εντός της καθορισμένης από τη Γραμματεία ημερομηνίας, αντικαθίσταται αυτόματα από άλλο υποψήφιο, σύμφωνα με τη σειρά επιλαχόντων που θα προκύψει επίσης από την κλήρωση.

Σημειώνουμε ότι στην ιστοσελίδα δεν θα αναρτηθούν προσωπικά στοιχεία, η γνωστοποίηση του ονόματος του επιτυχόντα θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν συγκατάθεσής του.

Categories: News

en_USEnglish