01/10/2016

Όροι Και Τρόποι Πληρωμής

Payment and cancellation

Payment and cancellation

Όροι Και Τρόποι Πληρωμής

Πρώτο βήμα

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και αποστείλετε την στο info@greeceleansixsigma.gr

Δεύτερο βήμα

Η παραπάνω αίτηση γίνεται ενεργή εφόσον, αφού προηγηθεί επικοινωνία με την Greece Lean Six Sigma για την επιβεβαίωση της πραγματοποίησης ή όχι του σεμιναρίου, καταβληθεί το 50% του κόστους συμμετοχής τουλάχιστον δέκα (10) εργάσιμες ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την έναρξη του σεμιναρίου.  

Τρόποι Πληρωμής
Η Greece Lean Six Sigma κάνει ακόμα πιο εύκολο τον τρόπο πληρωμής για τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια, δίνοντας σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους, ώστε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

 • Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς,Τράπεζα ALPHA BANK – IBAN: GR1801404770477002002005678  ή στη EUROBANK – IBAN: GR4102603950000640200463833 με Όνομα Δικαιούχου: ΤΣΟΛΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ           
  • Θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε στο αποδεικτικό, το όνομα του καταθέτη ή η επωνυμία της εταιρείας στο όνομα της οποίας θα εκδοθεί η απόδειξη ή το τιμολόγιο.Αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στη διεύθυνση info@greeceleansixsigma.gr
 • Ηλεκτρονική πληρωμή με τη δυνατότητα έξι δόσεων (6) μέσω Alpha Bank e-Commerce Re-direct  στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Η υπηρεσία υποστηρίζει πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές & προπληρωμένες κάρτες:
   • American Express
   • Visa, Visa Electron
   • MasterCard
   • Maestro
   • Diners
  • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.
 • Πληρωμή μέσω Paypal (απαιτεί να έχετε ενεργό λογαριασμό)

Εκπτωτική πολιτική

Παρέχονται οι παρακάτω εκπτώσεις:

 • 10%  σε AΜΕΑ, άνεργους, φοιτητές, πολύτεκνους και μέλη πολύτεκνης οικογένειας (4+), ή σε Ομαδικές εγγραφές ( 3+)

Για τη χορήγηση των εκπτώσεων απαιτείται η προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών κατά την εγγραφή. Οι εκπτώσεις δεν είναι συναθροιστικές.

Πολιτική Ακύρωσης
Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου με υπαιτιότητα της Greece Lean Six Sigma, το ποσό επιστρέφεται εις ολόκληρο.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης ή/και μετάθεσης του χρόνου διεξαγωγής κάποιου σεμιναρίου. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) και η συμμετοχή τους θα μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία διεξαγωγής. Στην περίπτωση που οι συμμετέχοντες αδυνατούν να παραστούν, θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία, ώστε είτε να τους επιστραφεί το ποσό των διδάκτρων, είτε να μεταθέσουν την συμμετοχή τους σε μεταγενέστερο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, πέραν της επιστροφής των διδάκτρων η  Εταιρεία δεν έχει καμία περαιτέρω υποχρέωση αποζημίωσης του εκπαιδευομένου.
Σε περίπτωση ακύρωσης με υπαιτιότητα του συμμετέχοντα, σε διάστημα δεκατεσάρων (14) ημερών πριν την έναρξη του σεμιναρίου, το ποσό επιστρέφεται εις ολόκληρο, ενώ σε διάστημα πέντε (5) ημερών πριν την έναρξη του σεμιναρίου, το ποσό επιστρέφεται κατά το ήμισυ (50%).
Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας, παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλετε την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει.

Πριν από κάθε συναλλαγή με την εταιρεία ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΣΟΛΙΔΟΥ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με έδρα  στο Philippos Business Center, Αγ. Αναστασίας & Λαέρτου, Πυλαία, Τ.Κ. 57001, Θεσ/νίκη  ο καταναλωτής οφείλει να αποδεχτεί τους όρους και προϋποθέσεις στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση  σύμφωνα με το Νόμο 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει.

Ο Συμμετέχων έλαβε γνώση των ανωτέρω όρων και συμφωνεί ανεπιφύλακτα.

error: Content is protected !!