Το σεμινάριο απευθύνεται σε Διευθυντές, Ιδιοκτήτες και Διοικητικά Στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή συγκροτημάτων όλων των μεγεθών και τύπων (καταφύγιο, ξενώνας, καταλύματα, δωμάτια, ξενοδοχείο κλπ.) και σε όλα τα άτομα που εξυπηρετούν και διαχειρίζονται άμεσα ή έμμεσα πελάτες ξενοδοχειακών μονάδων ή συγκροτημάτων (επισιτιστικά τμήματα, τμήμα υποδοχής και τμήμα ορόφων κλπ.) και θα ήθελαν να έχουν μια πρώτη επαφή με την μεθοδολογία, τις προοπτικές εφαρμογής και τις δυνατότητες του Lean Six Sigma καθώς και τον τρόπο εφαρμογής του στην ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση.