PECB Disaster Recovery

Disaster Recovery: Εκπαίδευση PECB Lead Disaster Recovery Manager

Επαναφέρετε τα κρίσιμα συστήματα γρήγορα και με σχέδιο μετά από μια διακοπή. Self-Study κατόπιν αιτήματος για Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.

  • Lead Manager
  • Self-Study κατόπιν αιτήματος
  • Ελλάδα, Κύπρος & Ευρώπη
Τεχνικός σε καλωδίωση servers

Τι είναι το Disaster Recovery

Η ανάκαμψη από καταστροφές εστιάζει στην επαναφορά των συστημάτων πληροφορικής και των δεδομένων μετά από βλάβη, κυβερνοεπίθεση ή φυσική καταστροφή.

Το μάθημα καλύπτει RTO και RPO, στρατηγικές αντιγράφων ασφαλείας, εναλλακτικές εγκαταστάσεις, σχέδια ανάκαμψης και τακτικές δοκιμές, σε ευθυγράμμιση με το ISO 22301 και το ISO/IEC 27031.

Γιατί αξίζει

  • Μικρότερος χρόνος διακοπής και απώλεια δεδομένων.
  • Τεκμηριωμένα και δοκιμασμένα σχέδια.
  • Υποστήριξη για NIS 2 και DORA.
  • Συμπληρώνει την επιχειρησιακή συνέχεια.

Επίπεδα εκπαίδευσης PECB για το Disaster Recovery

Επιλέξτε επίπεδο ανάλογα με τον ρόλο και την εμπειρία σας. Το φυλλάδιο κάθε μαθήματος ανοίγει από τον ιστότοπο της PECB.

Lead Disaster Recovery Manager

5 ημέρες, 31 CPD

Σχεδιασμός, υλοποίηση και δοκιμή σχεδίων ανάκαμψης για συστήματα και υποδομές IT.

Πώς να ξεκινήσετε

Τα μαθήματα Disaster Recovery δεν είναι ακόμη στο shop μας, διατίθενται όμως σε μορφή PECB Self-Study κατόπιν αιτήματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και προσφορά.

Συχνές ερωτήσεις για το Disaster Recovery

Ποιο μάθημα Disaster Recovery να επιλέξω;

Το Lead Disaster Recovery Manager απευθύνεται σε υπευθύνους IT, υποδομών και επιχειρησιακής συνέχειας.

Σε ποια μορφή διατίθενται τα μαθήματα;

Σε μορφή PECB Self-Study, με το επίσημο εγχειρίδιο της PECB, ασύγχρονα και με online εξέταση.

Σε ποια γλώσσα είναι το υλικό και η εξέταση;

Στα αγγλικά. Η υποστήριξη από τη Greece Lean Six Sigma γίνεται στα ελληνικά ή στα αγγλικά.

Περιλαμβάνεται η εξέταση και η πιστοποίηση;

Ναι. Περιλαμβάνεται η πρώτη εξέταση, μία δωρεάν επανεξέταση εντός 12 μηνών και το τέλος πιστοποίησης.

Δείτε επίσης